Registreren en laadpas aanvragen

Laadpaalbeheer

Laadpaalbeheer

 

ElectraClear biedt een flexibel en geavanceerd cloud-based aansturingsplatform waarmee laadnetwerken gemanaged kunnen worden. Binnen het platform kunnen zowel reguliere laders als snelladers worden beheerd. Het platform is hardware onafhankelijk, hierdoor is het mogelijk om verschillende merken te combineren en alle laadpalen te beheren in één platform. Het is mogelijk om locaties toe te voegen, tarieven in te stellen en gebruikers uit te nodigen. De vergoeding van de laadsessies die hebben plaatsgevonden worden iedere maand ontvangen op de bankrekening van de klant. Via de QR-code of het telefoonnummer op het laadpunt wordt 24/7 support geleverd. Alle gegevens van jouw laadnetwerk worden weergegeven in het platform. Laadpalen van verschillende merken worden vanuit één dashboard beheerd. Hierdoor is het voor installatiebedrijven en Charge Point Operators gemakkelijk om support te kunnen leveren.

Laders van verschillende merken en verdeeld over meerdere landen en locaties beheerd in 1 platform.

Alle laadsessies van gekoppelde laadpalen worden automatisch verrekend en vergoed.

Beheer locaties en stel op een flexibele wijze tarieven in voor laadsessies. Per kilowattuur, per laadsessie of per uur.

Bepaal wie er mag laden door toegangsgroepen aan te maken met medewerkers of laadpas nummers. Binnen de toegangsgroep kun je een apart tarief instellen, zodat je medewerkers bijvoorbeeld voordeliger op kantoor kunt laten laden.

Beheer alle laadpassen van je organisatie gemakkelijk vanuit jouw eigen account. Nieuwe laadpassen aanvragen en blokkeren doe je gemakkelijk zelf.

Gebruikers van de laadpaal kunnen rekenen op 24/7 ondersteuning bij storingen.

Specifieke gebruikersprofielen met separate rollen en verantwoordelijkheden zijn beschikbaar en hebben bijvoorbeeld uitsluitend toegang tot alle technische instellingen van de laadpunten.

Naast de beschikbaarheid van overzichtelijke rapportages, is het eenvoudig om downloads te maken van laadtransacties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en dan bespreken
we wat wij voor je kunnen betekenen!

Beveiligde connectie
Flexibel aansturingsplatform
Afhandeling betalingstransacties
Transparante dienstverlening